Radio Kootwijk is onderdeel van Staatsbosbeheer

Weg van het gebaande pad. Een aantal niet-alledaagse accommodaties met industriële uitstraling en elk een eigen karakter, verspreid in een beschermd natuurgebied. Met mogelijkheden voor evenementen tot 1500 personen, eventueel met buitenactiviteiten. Verrassende combinaties. Grote tegenstellingen tussen omgeving en hoofdgebouw. Bijzondere lichteffecten bij avondprogramma's. Contrasten tussen stilte en duisternis en intense belevingen en licht. Hier Radio Kootwijk is met geen enkele accommodatie vergelijkbaar..

Uitstekende bereikbaarheid en onuitwisbare herinnering. Centraal gelegen aan de A1 tussen Amersfoort en Apeldoorn en vandaar door het uitgestrekte natuurgebied. De route is al het begin van uw beleving. Goede parkeergelegenheid, voor zeer grote evenementen aangevuld met een vervoersplan. Een bijzondere locatie die inspireert, verbaast en verwondert.

Grote relatie- en personeels-evenementen krijgen bij Hier Radio Kootwijk een unieke setting en meerwaarde. Van personeelsdag, tentoonstelling, product-launch of themabijeenkomst, Hier Radio Kootwijk voegt iets bijzonders toe aan uw event en biedt in alle seizoenen een uitzonderlijk decor. Het hoofdgebouw met zijn statige entree vormt een unieke setting voor activiteiten tot 600 personen. De grote raampartijen in de hooggelegen zenderzaal bieden een adembenemend uitzicht. Impact gegarandeerd!

Uw congres wordt op Hier Radio Kootwijk onvergetelijk. In de geest van uw bezoeker ontstaat een onuitwisbare verbinding tussen de locatie-beleving en uw ‘content’. De zenderzaal kan worden voorzien van een oplopende tribune voor enkele honderden gasten. Via een ‘artiesten-trap’ is uw centraal opgebouwde podium bereikbaar voor uw sprekers. Ontvangst en catering kunnen op de congresvloer plaatsvinden of naast de statige hoofdingang in één van de poortgebouwen.

Workshops en introducties, zoals productpresentaties, kick-off bijeenkomsten etc., kunnen bij ons in verschillende accommodaties worden georganiseerd voor groepen tot zo’n 150 personen, ook in combinaties van meerdere locaties. Toegesneden op de samenstelling en beoogde activiteiten van het gezelschap kiezen we samen met u de meest geschikte accommodatie en voorzieningen.

Creëer je heidag. voor kleine en grote groepen biedt
De Theaterloods
een inspirerende heidag. Om te bezinnen, te reflecteren, in gesprek te zijn over wat voor jou en jouw organisatie werkelijk van waarde is. Met kunst, cultuur, natuur en wetenschap als inspirerende ingrediënten naar eigen keuze. Elke heidag is maatwerk. Wij bieden een overzicht van ingrediënten, samen met jou stellen wij het gewenste programma samen. Zoals in een wellnesscentrum, een kuuroord, maar nu voor de ziel en de zaak...

Inspiratiefestival,
De Theaterloods biedt speciaal voor organisaties een eigen inspiratiefestival. Een festival met kunst, cultuur, natuur en wetenschap rond een bepaald thema als rode draad door het programma. Thema’s zoals ‘Wat is werkelijk van waarde in vakmanschap?’, ‘eigen regie’ of ‘dienend leiderschap’. Voor elke Inspiratiefestival wordt een zorgvuldig programma opgebouwd met verschillende inspirerende leervormen waarmee elke bezoeker zijn eigen festivalprogramma samenstelt. Het terrein met haar verschillende ruimtes en gebouwen is zeer geschikt voor een festivalopzet, waar De Theaterloods zich dan ook in gespecialiseerd heeft. Voor groepen van 100 tot 700 mensen tegelijk met tot wel 30 verschillende programma-onderdelen.

Persoonlijke en organisatorische bezinning en inspiratie. Dat is wat Productiehuis Plezant u te bieden heeft met haar bijzondere en alom geprezen theatervoorstellingen voor organisaties. Zij vormen een waardevolle bijdrage als het uw doelstelling is om persoonlijk of als organisatie kwalitatief te groeien of te innoveren. Productiehuis Plezant herkent zich in de waarden van Hier Radio Kootwijk en heeft zich permanent gevestigd in de gebouwen op ons complex.

Faciliteiten en catering zijn voor alle soorten events zoals u van een professionele top-locatie mag verwachten. Audio-visuele apparatuur, draadloos internet, krachtstroom, diverse tafel/stoel opstellingen, één ruimte met oplopende theatervloer voor 120 personen, meerdere ruimtes met eigen pantry en de zenderzaal in het hoofdgebouw waarin zelfs een tribune voor enkele honderden personen kan worden geplaatst. Voor catering en licht & geluid leveren wij in principe turnkey oplossingen. In overleg kunt u uiteraard ook gebruik maken van uw vaste contractpartners.

Combinatie met natuur. De omgeving van Hier Radio Kootwijk heeft grote landschappelijke waarde, die een gebeurtenis op deze locatie een speciale dimensie verleent. U kunt natuurlijk de omliggende natuur een rol geven in uw activiteit. Als decor, maar ook als onderdeel van de handeling: wandelen, fietsen, beleven. Het open heideterrein rondom het zendergebouw heeft een geschiedenis van menselijk ingrijpen. Staatbosbeheer onderhoudt het terrein. Daardoor blijven de bossen en heidegronden de leefomgeving voor bijzondere flora en fauna.

Onze filosofie
Verbinding met de natuur vormt de basis voor bezinning. Blik op de toekomst, met oog voor onze aarde en hoe we die aan volgende generaties doorgeven.

Wij voelen ons verbonden met bedrijven en instellingen die aarde en duurzaamheid, innovatie en vooruitgang, maatschappij en verbinding in hun vaandel dragen.

Hier Radio Kootwijk heeft op deze terreinen baanbrekende rollen gespeeld. Staatsbosbeheer voelt zich geïnspireerd en verantwoordelijk om de waarden van deze plek in heden en toekomst door te trekken. Voor publiek, cultuur en voor ondernemingen en hun stakeholders. Hier Radio Kootwijk wil een baken en centrum zijn voor verantwoorde vooruitgang.


New C
Hier Radio Kootwijk
Radioweg 1
7348 BG Radio Kootwijk


T: 055 - 519 16 65 (telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9u tot 17u)
E:
info@hierradiokootwijk.nl

New Cell