Radio Kootwijk is onderdeel van Staatsbosbeheer

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Bij maatschappelijk verantwoord ondernemen draait het om investeren in een duurzame toekomst, waarbij activiteiten bewust gericht zijn op het toevoegen van waarde aan zowel people, planet als profit. Dat is natuurlijk mooi bedacht, maar hoe komt dat bij Hier Radio Kootwijk nu tot uiting? Ondermeer in de bijzondere samenwerking met de Zorggroep Apeldoorn, specifiek het project DemenTalent.
 
Jonge ouderen met dementie hebben veel baat bij beweging in de natuur en een goede balans tussen rust en uitdaging. Participeren in de samenleving is eveneens een belangrijk doel. Voor deze groep zijn er op dit moment nog weinig projecten beschikbaar. In overleg met Staatsbosbeheer is wel zoín plek gecreŽerd. Bij ons in Radio Kootwijk heeft DemenTalent de beschikking over een eigen verblijfsruimte en gaat wekelijks aan de slag in de natuur en in en om de gebouwen van het voormalige zendstation. Bekijk een filmpje over dit project.
 
 
Op 25 maart 2014 kregen initiatiefnemers en vrijwilligers van DemenTalent de EFID Award uitgereikt. Deze Europese prijs voor initiatieven die prettig leven voor mensen met dementie in de maatschappij bevorderen, geeft een impuls aan de landelijke uitrol van nieuwe DemenTalent projecten.
 
600x286

New C
Hier Radio Kootwijk
Radioweg 1
7348 BG Radio Kootwijk


T: 055 - 519 16 65 (telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9u tot 17u)
E:
info@hierradiokootwijk.nl

New Cell