Radio Kootwijk is onderdeel van Staatsbosbeheer
Het voormalig zendgebouw Radio Kootwijk is helaas niet vrij toegankelijk voor publiek. Wel bieden we u als bezoeker de mogelijkheid het gebouw te bezichtigen tijdens een excursie. Staatsbosbeheer organiseert met regelmaat activiteiten die te maken hebben met het glorieuze zendverleden, het unieke gebouw, de natuur en omgeving. Natuurgebied Radio Kootwijk is het hele jaar toegankelijk. En op zandverstuiving het Kootwijkerzand kun je het hele jaar door naar hartelust struinen en dwalen.

Benieuwd wat er allemaal te doen valt? Zie onze agenda hieronder en klik op meer info voor reserveren en prijzen!

AGENDA
Geen excursies ivm coronavirus11 maart t/m 1 september meer infoBetaald parkeren bij Radio Kootwijk
Het zendstation Radio Kootwijk is gelegen in een prachtig maar kwetsbaar natuurgebied. De enige weg er naar toe voor autoverkeer is door het dorp Radio Kootwijk. Om natuur en inwoners van het dorp te ontzien is per 21 juli 2017 op alle dagen betaald parkeren ingevoerd voor de parkeerplaats achter het voormalige hotel. Kosten 5 euro per dag, alleen mogelijk met pin te betalen - contant geld niet mogelijk. 
Ook vragen wij u met klem de maximum snelheid in de aanvoerwegen (60 km/u) maar zeker ook de maximum snelheid in het dorp (30 km/u) te respecteren.

Gratis parkeren in de omgeving
Gratis parkeren is mogelijk op de grote parkeerplaats bij Hoog Buurlo of bij 't Leesten. Van hieruit kunt u wandelen of fietsen naar Radio Kootwijk.

Hier Radio Kootwijk is een onderdeel van Staatsbosbeheer.

Hier Radio Kootwijk is aangesloten bij Apeldoorn Congresstad; een initiatief van meerdere ondernemers in Apeldoorn. Het is een krachtenbundeling die Apeldoorn op de kaart zet als dé congresstad. Meer informatie:www.apeldoorncongresstad.nl

Download de bouwplaat van Radio Kootwijk:

New C
Hier Radio Kootwijk
Radioweg 1
7348 BG Radio Kootwijk


T: 055 - 519 16 65 (telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9u tot 17u)
E:
info@hierradiokootwijk.nl

New Cell