Radio Kootwijk is onderdeel van Staatsbosbeheer


Hier Radio Kootwijk organiseert met regelmaat activiteiten die te maken hebben met het glorieuze zendverleden, het unieke gebouw, de natuur en omgeving. Benieuwd wat er allemaal te doen valt? Zie onze agenda hieronder en klik op meer info voor reserveren en prijzen!

AGENDA
Tour Culinair de Veluwe28 augustus start vanaf 9.30umeer info
Theaterloodsfestival31 augustus t/m 3 september doorlopendmeer info
Filosoferen in het groen11 september 10.00 - 12.30 uur (€ 17,50 pp)meer info


Hier Radio Kootwijkis een onderdeel van Staatsbosbeheer. Radio Kootwijk is gelegen in een prachtig maar kwetsbaar natuurgebied. De enige weg er naar toe voor autoverkeer is door het dorp Radio Kootwijk. Om natuur en inwoners van het dorp te ontzien is per 7 juli 2016 betaald parkeren ingevoerd voor de parkeerplaats achter het voormalige hotel. Dit geldt voor de weekenden (elke zaterdag en zondag, tenzij anders vermeld). Kosten 5 euro per dag, alleen mogelijk met pin te betalen - contant geld niet mogelijk.  Gratis parkeren is mogelijk op de grote parkeerplaats bij Hoog Buurlo of bij 't Leesten. Van hieruit kunt u wandelen of fietsen naar Radio Kootwijk. Ook vragen wij u met klem de maximum snelheid in de aanvoerwegen (60 km/u) maar zeker ook de maximum snelheid in het dorp (30 km/u) te respecteren.

Op voorhand veel dank voor uw begrip en medewerking.

Team Staatsbosbeheer/Radio Kootwijk


Nieuws
Theaterloodsfestival - 4 dagen vol kunst, cultuur en natuur
Betaald parkeren bij Radio Kootwijk
Tour Culinair de Veluwe - fiets ook mee!


Hier Radio Kootwijk is aangesloten bij Apeldoorn Congresstad; een initiatief van meerdere ondernemers in Apeldoorn. Het is een krachtenbundeling die Apeldoorn op de kaart zet als dé congresstad. Meer informatie:www.apeldoorncongresstad.nlNew C
Hier Radio Kootwijk
Radioweg 1
7348 BG Radio Kootwijk


T: 055 - 519 16 65 (telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9u tot 17u)
E:
info@hierradiokootwijk.nl

New Cell