Radio Kootwijk is onderdeel van Staatsbosbeheer

Hier Radio Kootwijk is een bijzondere plek met karakter. Ruimte voor beleving, bezinning en inspiratie. Voor duurzaamheid, vernieuwing en verbinding. Diep verscholen, op de Veluwe bij Apeldoorn, in één van de mooiste en meest uitgestrekte natuurgebieden van Nederland.

Voor ondernemingen en instellingen een unieke ‘high-impact’ evenementenlocatie. Voor publiek een indrukwekkend cultuurhistorisch monument. Van oorsprong een radiotelegrafisch zendstation uit het begin van de vorige eeuw. Destijds een wonder van innovatieve communicatie technologie. De huidige eigenaar, Staatsbosbeheer, stelt de gebouwen en het natuurgebied onder voorwaarden beperkt open. Zodat publiek en bedrijfsleven kunnen kennismaken met dit prachtige, goed bewaarde geheim op de Veluwe.
 
Vriendelijk en tegelijk mysterieus. Puur, rustig en duurzaam. Verrassend, open en inspirerend. Veilig en toch ook een beetje spannend. Stoer en ruig, maar ook ontwapenend en respectvol. Het geheel aan indrukken maakt, dat je als bezoeker, particulier en zakelijk, Hier Radio Kootwijk nooit meer vergeet.
Het is ruimte die je raakt!


Publieksexcursies
Altijd al eens het gebouw van binnen willen zien? Sluit dan aan bij een van onze excursies.

Check onze agenda met activiteiten.

Nieuws

Vrijwilligers met dementie winnen Europese prijs
Pasen - Radio Kootwijk ontwaakt
Extra publieksexcursies in maart

    New C
Hier Radio Kootwijk
Radioweg 1
7348 BG Radio Kootwijk


T: 055 - 519 16 65 (werkdagen van 9u tot 17u)
E Zakelijk:
zakelijkemarkt@hierradiokootwijk.nl
E Publiek:
publiekemarkt@hierradiokootwijk.nl
New Cell