Radio Kootwijk is onderdeel van Staatsbosbeheer

Hier Radio Kootwijk is een bijzondere plek met karakter. Ruimte voor beleving, bezinning en inspiratie. Voor duurzaamheid, vernieuwing en verbinding. Diep verscholen, op de Veluwe bij Apeldoorn, in één van de mooiste en meest uitgestrekte natuurgebieden van Nederland.

Voor ondernemingen en instellingen een unieke ‘high-impact’ evenementenlocatie. Voor publiek een indrukwekkend cultuurhistorisch monument. Van oorsprong een radiotelegrafisch zendstation uit het begin van de vorige eeuw. Destijds een wonder van innovatieve communicatie technologie. De huidige eigenaar, Staatsbosbeheer, stelt de gebouwen en het natuurgebied onder voorwaarden beperkt open. Zodat publiek en bedrijfsleven kunnen kennismaken met dit prachtige, goed bewaarde geheim op de Veluwe.
 
Vriendelijk en tegelijk mysterieus. Puur, rustig en duurzaam. Verrassend, open en inspirerend. Veilig en toch ook een beetje spannend. Stoer en ruig, maar ook ontwapenend en respectvol. Het geheel aan indrukken maakt, dat je als bezoeker, particulier en zakelijk, Hier Radio Kootwijk nooit meer vergeet.
Het is ruimte die je raakt!

Hier Radio Kootwijk is een onderdeel van Staatsbosbeheer.

Radio Kootwijk is gelegen in een prachtig maar kwetsbaar natuurgebied. De enige weg er naar toe voor autoverkeer is door het dorp Radio Kootwijk. Om natuur en inwoners van het dorp te ontzien, vragen wij u met klem de maximum snelheid in de aanvoerwegen (60 km/u) maar zeker ook de maximum snelheid in het dorp (30 km/u) te respecteren. Op voorhand veel dank voor uw begrip en medewerking.

Team Staatsbosbeheer/Radio KootwijkWeten wat er te doen valt bij Radio Kootwijk? Kijk in onze agenda!

KOM IN DE KERSTVAKANTIE NAAR RADIO KOOTWIJK
 
Kom in de kerstvakantie naar Radio Kootwijk. Er is veel te doen: excursies, lichtjeswandeling en een nieuwjaarsconcert! Klik hier voor meer info.

 
Nieuws
Grasnapolsky winterfestival 6,7 & 8 februari 2015
Nieuwjaarsconcert 4 januari
Radio Kootwijk straalt - Lichtjeswandeling op 27 december

    New C
   Hier Radio Kootwijk
   Radioweg 1
   7348 BG Radio Kootwijk


T: 055 - 519 16 65 (werkdagen van 9u tot 17u)
E Zakelijk:
zakelijkemarkt@hierradiokootwijk.nl
E Publiek:
publiekemarkt@hierradiokootwijk.nl
New Cell