Radio Kootwijk is onderdeel van Staatsbosbeheer


Een kijkje nemen?
Het voormalige zendgebouw Radio Kootwijk is helaas niet vrij toegankelijk voor publiek, maar we bieden u als bezoeker de mogelijkheid het gebouw te bezichtigen tijdens een excursie. Voor een overzicht van excursies kijkt u op onze homepagina. Voor een een excursie op maat kunt u contact met ons opnemen per mail of telefoon.

Hier Radio Kootwijk
Wij houden ons bezig met het beheer en de (culturele en zakelijke) programmering van Radio Kootwijk, maar ook met de restauratie en andere aspecten van de herbestemming. Neem gerust contact op om te bespreken wat uw mogelijkheden zijn op Radio Kootwijk.
 

Adres
Hoofdzendgebouw Radio Kootwijk
Radioweg 1
7348 BG Radio Kootwijk

T: 055 519 16 65 (op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9u tot 17u)
E: info@hierradiokootwijk.nl

Routebeschrijving
Niet alle routeplanners en navigatiesystemen herkennen Radio Kootwijk en brengen u naar een andere plaats. Volg dan ook het volgende: Neem op de A1 afslag 19 (Hoenderloo – Apeldoorn), sla af richting Apeldoorn (N304). Na 250m linksaf, volg de borden Hoog Buurlo / Radio Kootwijk. Deze weg volgen tot u na ca. 6 km het dorp Radio Kootwijk binnenrijdt. Op de T-splitsing in het dorp gaat u rechtsaf. U kunt parkeren op de parkeerplaats (voor de toegangspaaltjes rechtsaf).

Coördinaten voor navigatie: N 520 19' 29,9” en E 0050 49' 38,1”

Kootwijk is gelegen in een prachtig maar kwetsbaar natuurgebied. De enige weg er naar toe voor autoverkeer is door het dorp Radio Kootwijk. Om natuur en inwoners van het dorp te ontzien, vragen wij u met klem de maximum snelheid in de aanvoerwegen (60 km/u) maar zeker ook de maximum snelheid in het dorp (30 km/u) te respecteren. Op voorhand veel dank voor uw begrip en medewerking.

Team Staatsbosbeheer/Radio Kootwijk







New C
Hier Radio Kootwijk
Radioweg 1
7348 BG Radio Kootwijk


T: 055 - 519 16 65 (telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9u tot 17u)
E:
info@hierradiokootwijk.nl

New Cell